top of page

Wat ik aanbied

Geavanceerd professioneel design

Menukaart Queen Pizza EAM Design

Grafisch ontwerp

Aandacht maakt alles mooier

Als het gaat om het achterlaten van een blijvende indruk, dan is het van essentieel belang om de juiste combinatie te gebruiken waardoor je een stijlvol en visueel aantrekkelijk design kunt maken. EAM Design doet zijn uiterste best om klanten de aandacht te geven die ze verdienen. Ontwerpen van reclame-uitingen in drukwerk (o.a. brochures, briefpapier, flyers, spandoeken, visitekaartjes, posters en roll-up banners). Maken van nieuwsbrief-templates, bewaken van de huisstijl van bijvoorbeeld websites of andere online- of print-media (bijvoorbeeld zorgen voor eenheid tussen vormgeving en beeld- en tekstelementen).

Website ontwikkeling en beheer

Word gezien

Het creëren van sterke visuele aantrekkingskracht is essentieel en mijn diensten kunnen een integrale rol spelen bij het succesvol promoten van elk bedrijf. Van het eerste concept tot en met het eindproduct doen wij ons uiterste best om de visie van klanten tot leven te brengen. Op zoek naar een ´simpele´ bedrijfspagina of een compleet gevulde webshop? Er zijn tal van mogelijkheden! Ook voor webhosting, Microsoft Outlook 365 en domeinnamen registeren ben je aan het juiste adres.

Website Frank Huning Transport EAM Design
Banner buiten 't Noorden EAM Design

Marketing

Trek de aandacht

Of het nou gaat om een strategie, een plan om de verkoop van producten en diensten te bevorderen of offline reclame uitingen op de juiste positie plaatsen? EAM Design heeft veel mogelijkheden in de regio voor onder andere reclame aan de weg. 

Er zijn talloze opties: 
- Direct marketing
Bijvoorbeeld door een mailing via de post te versturen
- Telemarketing
Bijvoorbeeld door klanten te bellen met een telefonische aanbieding
- Printmarketing
Marketen door het uitgeven van kranten, tijdschriften, folders of boeken
- Online marketing
Het promoten van een website of aanbod via online reclame
- E-mailmarketing
Marketing bedrijven door e-mailings en nieuwsbrieven te versturen
- Affiliatemarketing
Ambassadeurs belonen die met succes een product promoten
- Social media marketing
Sociale media inzetten voor de marketingdoelstellingen

Social media

Haal meer klanten binnen

Hulp nodig bij het opzetten van een vacature campagne? Invulling geven aan je Facebook account? Even checken of alle instellingen wel juist staan voor je bedrijfspagina? Geen tijd om je sociale media bij te houden? Er zijn talloze mogelijkheden! Stel gerust uw vraag, samen komen we tot een passende oplossing. 

Laptop EAM Design
bottom of page